Klachten & bezwaren

Wij doen er alles aan om je pensioenregeling zo goed mogelijk uit te voeren. Ben je toch ontevreden over ons of ben je het oneens met een beslissing? Lees dan op deze pagina wat je kunt doen.

Contactgegevens

Stuur een e-mail naar beleid@abnamropensioenfonds.nl of maak een melding in Mijn Pensioen. Liever een brief versturen? Gebruik dan dit adres:

ABN AMRO Pensioenfonds
Afdeling Beleidsadvies Atlas Arena – gebouw Australië
Hoogoorddreef 7 1101 BA Amsterdam

Let op: vermeldt in je bericht altijd je BSN en je telefoonnummer. Geef ook aan of het om een klacht of een bezwaar gaat.

Heb je een klacht of een bezwaar?


Ben je ontevreden over hoe je door ons bent behandeld of geïnformeerd? Dan heb je een klacht. Vind je dat wij de pensioenregeling niet goed toepassen? Dan gaat het om een bezwaar.

Wat gebeurt er met je klacht?

We reageren zo snel mogelijk maar je krijgt in ieder geval binnen 4 weken een reactie van ons. Ben je het niet eens met onze reactie? Dan kun je in beroep gaan bij de klachtencommissie door te e-mailen naar klachtencommissie@abnamropensioenfonds.nl.

Wat gebeurt er met je bezwaar?

We reageren zo snel mogelijk maar je krijgt in ieder geval binnen 4 weken een reactie van ons. Ben je het niet eens met onze reactie? Dan kun je binnen 6 weken na ontvangst van onze brief beroep instellen bij de Commissie van Beroep door te e-mailen naar beroepscommissie@abnamropensioenfonds.nl. Ben je het niet eens met de uitspraak van de Commissie van Beroep? Dan kun je het bezwaarl voorleggen aan de Ombudsman Pensioenen of aan een rechter.

Meer weten?

Lees dan ons klachtenreglement voor klachten en ons bezwaarreglement voor bezwaren.

Nooit meer iets missen? Meld je aan voor de Nieuwsflits

Lees het laatste nieuws en ontwikkelingen. Bekijk eerder verschenen Nieuwsflits edities:

  • blijf op de hoogte van de financiële ontwikkelingen
  • schrijf je als eerste in voor de nieuwste webinars
  • krijg tips en leuke weetjes over pensioenzaken
Meld je aan Bekijk de laatste Nieuwsflits

Title