Nieuwsflits maart 2021

Verkiezingen VO:

Op wie stem jij?

Vanaf 31 maart tot en met 20 april kun je kiezen op de kandidaat van jouw keuze voor het Verantwoordingsorgaan (VO). Je stem is belangrijk! Zeker nu. Denk bijvoorbeeld aan het nieuwe pensioenstelsel. Het bestuur van ons fonds legt verantwoording af aan het VO over het beleid en de wijze waarop het beleid wordt uitgevoerd. Daarnaast heeft het VO adviesrechten.

Op wie stem jij?

Hoe staat ons fonds er financieel voor?

ABN AMRO Pensioenfonds staat er financieel goed voor. Elk kwartaal lees je in de Nieuwsflits een verslag van de ontwikkeling van de beleggingen in het afgelopen kwartaal. In dit verslag lees je de hoogte van de dekkingsgraad en de ontwikkeling van de waarde van het vermogen en van de verplichtingen. De rente daalde weer. Toch is de waarde van de verplichtingen gedaald en de waarde van het vermogen gestegen. Wil je weten hoe dat kan en hoe ons fonds 2020 financieel afsloot?

Lees het kwartaalverslag beleggingen

Meld je aan voor een webinar op 29 maart

Op 29 maart kun je vlot bijgespijkerd worden over belangrijke thema’s rond je pensioen tijdens een van onze webinars. Een webinar is dé manier om snel inzicht te krijgen in hoe je pensioen is geregeld en om al je vragen (anoniem!) te stellen. Voor wie en waarover?

  • Voor alle vrouwen: Vrouw & pensioen

  • Voor (oud) deelnemers die nog niet met pensioen zijn en alles willen weten over pensioenkeuzes: Pensioenkeuzes

  • For English speakers: Check your pension

Meld je aan

Webinar Check your pension (in English) on 29 March

Extended due to success! Want to learn about your pension at our fund? Please, do not hesitate and sign up for our webinar Check your pension on 29 March. In approximately 30 minutes you will learn everything you need to know about your pension. Questions like ‘When do you need to take action?’ and ‘How do I accrue pension rights?’ will be answered, amongst others. And you will be able to ask all your questions during the webinar. Not to be missed, this one!

Sign up for Check your pension

Veelgestelde vragen

Wat kun je na ontslag met je pensioen doen?

Hoe vraag ik waardeoverdracht aan?

Kan je langer dan 4 jaar lid blijven van het Verantwoordingsorgaan?

Nooit meer iets missen? Meld je aan voor de Nieuwsflits

Lees het laatste nieuws en ontwikkelingen. Bekijk eerder verschenen Nieuwsflits edities:

  • blijf op de hoogte van de financiële ontwikkelingen
  • schrijf je als eerste in voor de nieuwste webinars
  • krijg tips en leuke weetjes over pensioenzaken
Meld je aan Bekijk de laatste Nieuwsflits

Title