Nieuwsflits juli 2021

Paul Loven, onafhankelijk bestuursvoorzitter

Paul Loven is vanaf 1 juli onafhankelijk bestuursvoorzitter van ons pensioenfonds. Hij volgt Hans van Horzen op, wiens maximale zittingstermijn per die datum afloopt. We danken Hans voor zijn inzet en verwelkomen Paul. Hoe komt Paul bij ons fonds, welke uitdagingen ziet hij en wat heeft Paul met de Elfstedentocht?

Lees het interview met Paul

Arjen van Amerongen, nieuwe bestuurder

Ook Arjen van Amerongen treedt per 1 juli toe tot het bestuur. We nemen afscheid van Kees de Pee en Fred Steenwinkel. We danken beiden voor hun inzet de afgelopen jaren. Net als Paul vertelt Arjen hoe hij bij ons fonds terecht komt. Je leest ook wat hij hiervoor deed én wat hij doet om het Bourgondische van Breda, waar hij woont, tegenwicht te bieden.

Lees het interview met Arjen

Verkort jaarverslag 2020 en oordeel van het Verantwoordingsorgaan

In het verkort jaarverslag 2020 vind je snel informatie over de financiële situatie, het beleggingsresultaat en meer. Handig: Je leert ons fonds beter kennen door het verkort jaarverslag!

Naast het verkort jaarverslag is er ook een volledig jaarverslag. Daarin lees je onder meer het oordeel van het Verantwoordingsorgaan (VO). Ben je benieuwd naar dat oordeel?

Lees het verkort jaarverslag

Lees het oordeel van het VO

Eerste vergadering Verantwoordingsorgaan

In mei kozen jullie de leden voor het VO, waarna het nieuwe VO op 1 juli is geïnstalleerd. De eerste (online) vergadering was vlak voor publicatie van deze Nieuwsflits. In de Nieuwsflits van november lees je een dubbelinterview met een nieuw en een herkozen lid over onder meer de uitdagingen die het VO te wachten staat.

Veelgestelde vragen

Bij welke uitkering moet ik de loonheffingskorting toepassen?

VO: Wat is de zittingstermijn van het Verantwoordingsorgaan?

Waarom krijg ik geen vakantiegeld?

Nooit meer iets missen? Meld je aan voor de Nieuwsflits

Lees het laatste nieuws en ontwikkelingen. Bekijk eerder verschenen Nieuwsflits edities:

  • blijf op de hoogte van de financiële ontwikkelingen
  • schrijf je als eerste in voor de nieuwste webinars
  • krijg tips en leuke weetjes over pensioenzaken
Meld je aan Bekijk de laatste Nieuwsflits

Title