ABN AMRO Pensioenfonds wint prijs voor Vermogensbeheer

ABN AMRO Pensioenfonds heeft op 10 december de Pensioen Pro Award voor Vermogensbeheer gewonnen. Dit is een vakprijs van het Financieel Dagblad, Pensioen Pro en BNR Radio. We zijn heel trots op deze eerste plaats.

De juryleden vinden het ‘heel mooi dat het fonds focust op doelstellingen en pas daarna kijkt naar het instrumentarium. Dat leidt tot robuuste beleggingsresultaten’.

Een voorbeeld daarvan is de jaarlijkse alm-workshop waarbij het bestuur kiest uit verschillende risicoprofielen. De onderliggende beleggingsportefeuille wordt niet gedeeld. Die wordt pas duidelijk nadat het bestuur het besluit heeft genomen.

Maarten Roest, hoofd vermogensbeheer en uitvoerend bestuurder van ons fonds, nam de prijs in ontvangst. Hij ziet de prijs als erkenning voor het goede langjarige track record van het pensioenfonds én als mooie aanmoediging. Maarten Roest: ‘We zijn in de afgelopen jaren uitstekend in staat geweest om toegevoegde waarde te behalen voor de deelnemers. Onze uitgangspositie is hiermee uitstekend. De prijs is een aanmoediging om met de kennis die we hebben opgedaan binnen het nieuwe pensioenstelsel toegevoegde waarde voor de deelnemers te blijven behalen’.

Nooit meer iets missen? Meld je aan voor de Nieuwsflits

Lees het laatste nieuws en ontwikkelingen. Bekijk eerder verschenen Nieuwsflits edities:

  • blijf op de hoogte van de financiële ontwikkelingen
  • schrijf je als eerste in voor de nieuwste webinars
  • krijg tips en leuke weetjes over pensioenzaken
Meld je aan Bekijk de laatste Nieuwsflits

Title